Business coaching

Ben jij die professional die alles in zich heeft zitten, maar je hebt het gevoel dat je vaak geleefd wordt? Waardoor JOUW POWER niet zichtbaar is, omdat je alle ballen in de lucht houdt?
Je bent hoogopgeleid, je hebt haarfijn door wat de intenties zijn van anderen, je bent perfectionistisch, je wilt graag het goed doen voor anderen en vergeet daardoor jezelf? Maar je wilt jezelf niet vergeten, je wilt aandacht hebben voor je eigen persoonlijke ontwikkeling, maar de waan van de dag regeert?

In de huidige maatschappij worden de eisen steeds hoger, maar omdat we te weinig focus hebben op wat we ECHT graag willen, kan er stress ontstaan en piekergedrag.  Hoe houd jij dan de juiste balans om je ook nog jouw eigen ambities na te streven? En wat als je ook nog een ambitieuze partner hebt? Hoe zorg je dan dat je jezelf ook nog centraal zet? Zou het niet fantastisch zijn als jij met al je kwaliteiten volledig tot je recht komt? Dat alles wat je doet bijdraagt aan een nog beter resultaat. Dat je wordt gezien en grip hebt op je agenda? Dus dat je ECHT gaat leven zoals jij dat wilt?

Herken je dit en wil jij authentiek zakelijk werken met hart voor je eigen business, persoonlijke groei doormaken, zonder dat dit ten koste gaat van de juiste balans in werk en privé, dan kan ik je met mijn Business Coaching perfect ondersteunen naar de volgende fase.

Wat levert deze coaching jou op?

 • Jouw baan of bedrijf krijgt de structuur en de vorm die past bij jou;

 • Je voelt focus en flow in je werk;

 • Een netwerk om elkaar te inspireren en kennis te delen;

 • Je besteedt energie aan de dingen, die voor jou belangrijk zijn;

 • Jij kiest jouw leiderschap en neemt verantwoordelijkheid voor jouw acties;

 • Jij heb duidelijk en concreet wat jouw verlangens zijn;

 • Jij leert slimmer te werken in plaats van harder;

 • Je boekt meer rendement en creëert extra groei door ondernemerschap;

 • Jij weet welke strategie jij kiest voor jouw carrière pad of bedrijfsvoering.

Startende ondernemer

Ben jij aan het twijfelen of je wel een bedrijf zelf wilt starten? Je wilt heel graag omdat je weet waar je talenten liggen, maar je weet niet hoe je moet starten? Je blijft piekeren en komt niet in actie?
Ik help je graag om je droombedrijf in werking te zetten in een traject. Hoe ga ik te werk?

 • Samen brengen we jouw verlangens in beeld;

 • We gaan op zoek naar jouw talenten, hetgeen jou uniek maakt (iedereen heeft deze);

 • Je krijgt in beeld wie je ideale klant is;

 • De vertaalslag wordt gemaakt naar een aanbod van jouw diensten van jouw talent naar de ideale klant;

 • We gaan kijken naar jouw verdienmodel;

 • Werken aan je mindset, want uiteraard zul je een aantal beren op de weg gaan zien;

 • We gaan focus aanbrengen en doelen stellen en komen tot een actieplan, want zonder actie geen resultaat.

Dit alles zal resulteren dat jij je droombedrijf in werking zet en gaat doen wat je het allerliefste wil doen en dat je klanten aantrekt die graag gebruik willen maken van jouw aanbod, omdat jij het verschil maakt voor hun. Iedereen heeft een missie in deze wereld.​​

Next level ondernemer

Vol passie ben je je eigen bedrijf gestart. Dit gaf veel vrijheid en mogelijkheden. Nu merk je dat je opgeslokt wordt door de administratie, acquisitie en andere bijzaken die iedere dag meer tijd kosten dan je graag wilt. Je bent meer aan het overleven dan aan het leven.
Herken je dit gevoel? Maak dan eens tijd om te sparren met mij, zodat we samen kunnen kijken hoe jij je bedrijf weer een boost kan geven. Dan ga je weer dingen doen waar je blij van wordt, dus die dicht bij jezelf staan. Als jij goed in je vel zit en in je kracht staat, kun jij je bedrijf moeiteloos en succesvol runnen.

Het is mijn missie om ondernemers te laten inzien dat ondernemen vanuit je hart je alles brengt. We gaan op zoek naar je echte verlangen, waar je energie van krijgt, wat je wil bijdragen aan de maatschappij, wanneer je je op je best voelt en voor wie je van waarde kunt zijn. Hierdoor kun je creëren wat je ECHT wilt in je onderneming en dit vervolgens manifesteren, waardoor je moeiteloos onderneemt in overvloed. Hoe mooi is dat? En ja het kan echt!

Beide trajecten duren minimaal 3 en maximaal 6 maanden. Afhankelijk van de vraag bestaat uit 6 sessies van 2 uur, inclusief een online leeromgeving, en tussentijds bestaat de mogelijkheid om te bellen of te appen. Na iedere sessie ontvang jij een mail met de actiepunten. Deze werk jij uit en levert 2 dagen voor het volgende overleg de opdrachten aan.

Neem contact met mij op over de investering van het traject.

Hoe kan ik jou helpen?

Neem contact met me op om meer informatie in te winnen of plan, via de button hieronder, een kennismakingsgesprek in om een eerste boost te geven aan jouw verlangens.

Open chat
Waarmee kan ik je helpen?
Hi, hoe kan ik je helpen?