Ik heb Mayke leren kennen bij een netwerkdiner waar ze zich presenteerde als coach. Ze had direct mijn aandacht aangezien ze de juiste dingen op het juiste moment zei. Haar houding, uitstraling en werkwijze sprak me direct aan en waarom? Nou Mayke is anders. Ze houdt je een spiegel voor en helpt je niet alleen in de groei van je bedrijf maar ook van jou als persoon. Mayke heeft mij geholpen stappen te zetten binnen mijn onderneming waardoor ik groei en schaalbaarheid kan creëren. Ze geeft er niets om welke beren jij op de weg ziet, zij zorgt dat jij het kan! Dat je verder komt als ondernemer en persoon! Ze is direct, oprecht maar vooral doortastend waardoor ik van iedere sessie terug kom met mega veel energie om mijn bedrijf nog verder te laten groeien. Het mooiste is dat ik vaak niet in de gaten heb dat ik groei als ondernemer maar ook zeker als persoon. Ik adviseer iedere ondernemer om het gesprek met Mayke aan te gaan als je jezelf durft aan te kijken in de spiegel en als je toe bent aan groei. Mayke is een topvrouw en daarmee de perfecte businesscoach!

Kayleigh Goossens, eigenaar Peanuts Marketing (www.peanutsmarketing.nl)

Ik heb ZOveel bij Mayke geleerd in het traject. Toen ik bij Mayke kwam, was ik echt even de weg kwijt door alle gebeurtenissen. Althans… dat dacht ik toen. Mayke heeft mij namelijk in een relatief korte tijd laten zien, dat ik de weg niet kwijt was, maar de verbinding met mijzelf. Mayke heeft alles weer in mij naar boven gebracht. Ik weet nu precies wat ik wil. Ook heeft ze mij meer in laten zien wat mijn “gebruiksaanwijzing” is voor mij als hsp’er, en dat mag er nu helemaal zijn. Naast de praktisch tips, ben ik op het juiste spoor gezet, om alles op te pakken en weer te gaan DOEN.  Dankzij de coaching heb ik heb mezelf nog beter leren kennen en kan ik mezelf nu nog meer omarmen. Ik ben meer in mezelf gaan geloven en ik ben enorm dankbaar dat ik de coaching sessies bij Mayke heb mogen doen. Tijdens het traject ben ik al in zo’n positieve flow gekomen dat het manifesteren al meteen begon. Dankjewel daarvoor!

Mayke is een warm persoon, een fijne energie en voelt, hoort en ziet precies wat er bij je speelt. Een echte vakvrouw die ook haar spirituele kwaliteiten inzet. Dit maakt haar uniek vind ik. Ik ervaar het al een cadeautje jou te kennen Mayke! Je hebt ons ECHT geholpen met jouw skills en positiviteit. Dank je wel!

Jessica van Duuren, eigenaar The Business Retreat (www.thebusinessretreat.nl)

En dan ineens zit je zonder werk….met ruim 20 jaar werkervaring. En nu?
Wat wil ik dan nu? Ik ben 42 jaar. Op zoek naar een andere leuke job of ga ik dan toch voor mezelf beginnen?
Maar in wat dan?

Allemaal vragen die door mijn hoofd spookte en waar ik het antwoord gewoon niet op wist.
Via vriendinnen kwam ik bij Mayke terecht en ben ik met haar een coachingstraject gestart. Dat was echt een schot in de roos. Ik was op zoek naar iemand die mijn vragen voor mij kon beantwoorden maar dat deed ze niet.
Ze heeft mij geleerd mijn denken op momenten even uit te zetten en mijn gevoel meer aan te zetten en zo kon ik de vragen zelf beantwoorden en dat was precies wat ik nodig had.

Haar kundigheid, begrip, fijne uitstraling en haar reflectie zorgen voor een frisse kijk op jezelf. Oja en de stukken chocolade tijdens het gesprek horen daar ook bij. Een gesprek met Mayke gaf me altijd een boost aan energie en zelfvertrouwen. Daarmee heb ik nu het pad gevonden waar ik me goed bij voel en blij van word.

Ik ben Mayke dankbaar dat ze me weer heeft laten voelen en laten beseffen wie ik ben en waar ik voor sta.
Iedereen heeft een schat aan talenten en Mayke weet die precies bij je naar boven te halen.

Simone Coenen, Project manager Games for Health

Na een niet al te makkelijke jeugd, waarbij ik al vroeg volwassen heb moeten worden, het voor iedereen goed wilde doen. Ik studeerde hard en werkte veel om m’n studie te kunnen betalen. Op mijn 21ste werd ik al horeca manager op een prachtige locatie. Een mooie functie met veel uitdagingen en verantwoordelijkheden. Na 5 jaar veel en hard werken, met mooie successen, maar ook tegenslagen, was de batterij in juli 2019 ineens helemaal. Ik viel letterlijk om en kwam ik thuis te zitten met een serieuze burn-out. Geen energie meer, m’n lijf wilde niet meer en mentaal zat ik helemaal in de knoop.

In augustus 2019 ben ik via mijn partner met Mayke in contact gekomen. Wat ben ik blij dat zij in die periode in m’n leven is gekomen. Vanaf gesprek één voelde ik me vertrouwd en begrepen bij Mayke. Na ieder gesprek voelde ik me een beetje beter en kon ik weer langzaam vooruit. Ik heb mezelf leren kennen en erkennen. Ik heb handvatten gekregen hoe ik als HSPer het beste kan handelen en hoe ik langzaam er weer bovenop kon komen. Ook na de gesprekken heb ik nog regelmatig gebeld of app contact gehad als het even wat minder ging. Ongelofelijk hoe snel Mayke mij uit de put kon trekken!

Nu ben ik een ander persoon geworden dan ik was, de oude hoef ik ook niet meer helemaal te worden. Nu ben ik liever voor mezelf, neem me-time wanneer ik dat nodig heb, kan een duidelijke nee verkopen, los niet altijd meer de problemen op van anderen en steek ik alleen energie in mensen, waarvan ik ook positieve energie terug krijg. Langzaam maar zeker krijg ik de regie over mijn eigen leven weer terug en heb ik weer zin in de toekomst. Zelfs nu heb ik nog gesprekken met haar om op het juiste pad te blijven en om er achter te komen hoe ik de toekomst graag zou zien. Mayke, dankjewel, je bent een echte power vrouw!

Maud Dresschers, Nieshof Natuur en Genieten

Vandaag werd mij de vraag gesteld of ik een voorbeeld kon geven van een succesvolle alliantie. Mijn gedachte ging direct naar Mayke. Een sterke alliantie heeft te maken met de mate van overeenstemming tussen klant en coach over het proces, de structuur (taken), de gewenste uitkomst (doelen) en het empathisch contact (de band) tussen de coach en de klant. Voor mijn gevoel scoort mijn coachingstraject op alle elementen hoog.
Mayke is ervaren, oprecht, geïnteresseerd en enorm empathisch. Onze gesprekken hebben geleid tot een verandering in hoe ik dingen zie, aanpak en vooral in hoe ik probeer vanuit mijn gevoel te handelen. Ik heb dagelijks profijt van mijn coachingstraject en gun iedereen zo’n persoonlijke groei. Lieve Mayke bedankt!

Ilse Hager, data analist, Jutz

Ik liep vast om mijn bedrijf verder te structureren. Ik heb 28 jaar horeca ervaring, aan kennis en ideeën is geen gebrek bij mij. Voor andere bedrijven zaken uitwerken, gaat mij ontzettend goed af, alleen voor je eigen bedrijf is het toch anders. Het business traject ben ik bij Mayke gestart met als doel om mijn ideeën in een bedrijfsvorm te gieten en een goed plan uit te werken. Naast de bedrijfsmatige strategieën goed te structuren, is mijn mindset nog meer veranderd in zelfvertrouwen en groei.

In het traject is er voor mij duidelijkheid gekomen waar ik met mijn bedrijf naar toe wil, vertaald in een duidelijk doel en plan. Boost your business staat als een huis, en ik help om van jouw bedrijf een beleving te maken. Mayke is als geen ander in staat om de juiste vragen te stellen, door te vragen en de juiste koppelingen te maken tussen de verschillende bedrijfsvormen. Mayke dankjewel, we drinken er binnenkort een wijntje op!

Liesbeth van de Velden, eigenaar Let it Wow! concept en beleving (www.letitwow.nl)

Ik leerde Mayke in eerste instantie kennen in de privé-sfeer. Toen ik besloot me door Mayke te laten coachen, heb ik nog meer bewondering gekregen voor haar als persoon met echte inhoudelijke kennis. Met haar begeleiding en coaching heeft me zelf inzicht gegeven en laten voelen dat ik mocht vertrouwen op mijn intuïtie en talenten. Mayke heeft me aangezet om het beste in mezelf naar boven te halen en dat heeft me gebracht waar ik nu sta. Vol vertrouwen en met lef mag ik mezelf nu een succesvolle jonge onderneemster noemen met een geweldig leuk, hard groeiend bedrijf.

Viola Markus, company owner Optimaal Leadgeneratie (www.optimaal-leadgeneratie.nl)

Coaching van Mayke ervaar ik als een combinatie van persoonlijk, dichtbij gevoel en drijfveren met doortastendheid, concreet en waar nodig confrontatie. Ze inspireert me en zorgt voor vertrouwen, vastberadenheid en daadkracht. Ze weet de essentie te vinden door op een fijne manier het gesprek aan te gaan, de juiste conclusies te trekken, zich niet te laten afleiden door ‘randzaken’. Ze confronteert je wanneer er tegenstrijdigheden zijn of zaken vanuit een perspectief worden zien. Samen gaan we op zoek naar een voor mij praktische aanpak of invulling om mijn doelen te bereiken.
De coaching is een positieve boost voor mij als persoon zowel zakelijk als privé.

Marga Buijs, Manager Business Process Outsouring and Finance Innovation bij Jumbo

Mayke is Confronterend, liefdevol, kundig en een heel prettig mens. Ze kan je met zoveel gevoel en passie, maar ook duidelijkheid helpen in je ontwikkeling. Vooral haar manier van confronterend zijn, maar dit met de juiste toon overbrengen vond ik erg fijn. Een toon die prettig is en mij in mijn waarde laat, maar waardoor ik ook wist waar de knelpunten lagen en wat er moest veranderen. Daarnaast kreeg ik na elke sessie hele duidelijke, heldere en concrete opdrachten. Door die opdrachten kon ik op persoonlijk en zakelijk gebied aan de slag met verschillende processen. Opdrachten die mij aan het denken zette maar er ook voor zorgde dat voor mij als startende ondernemer een aantal zaken helderder werden gemaakt. Daarnaast waren de opdrachten gelijk toepasbaar in de praktijk.
De sessies waren elke keer heel persoonlijk waarin Mayke de tijd nam, de juiste vragen stelde, de zakdoekjes aanreikte 😉 en naast de ontwikkelpunten ook mijn kwaliteiten benoemde en die nog eens aanscherpte. Hierdoor ging ik ook meer in die kwaliteiten geloven wat mij op zowel zakelijk als persoonlijk vlak zo goed gedaan.
Omdat ik het jammer vind dat de sessies alweer over zijn en ik ook graag over een tijdje weer wil checken waar ik sta en hoe ik weer verder kan groeien. Heb ik een ‘APK’ check aangevraagd bij Mayke. Ik kijk er alweer naar uit!

Karlijn Loo, eigenaar Bij-Lijn, interieuradvies & styling

Dankzij Mayke kan ik tranen laten van geluk! Ruim 10 jaar heb ik een droom gehad om als zelfstandig ondernemen te starten, helaas had ik alleen nog steeds geen concreet doel voor ogen. Niets is toeval in het leven, ik zat niet op de juiste plek op mijn werk en trof Mayke waarbij direct een vertrouwd gevoel ontstond. Na diverse sessies heeft zij mij laten uitspreken waar echt mijn dromen liggen, en hoe ik deze kan concretiseren. Mayke verstaat haar vak en weet met haar kennis en expertise er voor te zorgen dat je net zo veel passie krijgt voor je vak zoals zij dat heeft.

Sophie Buijs, eigenaar Exclusief ingericht (www.exclusiefingericht.nl)

Na vijftien jaar in diverse staf- en managementfuncties werkzaam te zijn geweest, kwam ik tot de conclusie dat ik echt niet meer verder wilde met de baan die ik toen had. Maar wat ik dan wel wilde? Ik had geen idee. Waar werd ik écht blij van? In welke baan kon ik echt het beste uit mezelf halen? Het waren vragen waar ik het antwoord niet op had, totdat ik ondersteund werd door Mayke.

De antwoorden op die vragen, die had ik eigenlijk wel. En Mayke hielp me op vakkundig wijze om tot inzichten te komen. Kenmerkend voor haar aanpak zijn haar warme persoonlijkheid, haar oprechte aandacht en betrokkenheid, maar ook: duidelijkheid. Mayke kon mij heel goed een spiegel voorhouden. Dat was op dat moment best confronterend, maar ook hard nodig. Het heeft me zoveel verder gebracht.

Zonder de oprechte en betrokken aanpak van Mayke had ik nooit gestaan waar ik nu sta: stevig in mijn schoenen en met vertrouwen de toekomst naar de toekomst kijkend. Een toekomst waar ik, door het antwoord op die vragen, een vorm aan heb gegeven die helemaal bij me past.

Caroline Reiling, eigenaar Patchwork results (www.patchworkresults.nl)

De sessies met Mayke hebben ertoe geleid dat ik focus en structuur kon aanbrengen in mijn gedachten om mijn eigen bedrijf te starten. Door veel samen te sparren, heb ik nu een toekomstvisie die aansluit bij mijn passie. De sessies met Mayke geven me energie en ik ga altijd vol inspiratie en zelfvertrouwen de deur uit; een heerlijk gevoel!

Mayke weet als geen ander de vinger op de zere plek te leggen, helpt om daar doorheen te breken en opnieuw focus te bepalen.

Danielle Leclerq, Bright Eyes HR consultancy

Ik ben naar Mayke gegaan, omdat ik zowel zakelijk als persoonlijk wilde groeien. Bij Mayke voelde ik mij meteen op mijn gemak, waardoor ik alles eerlijk en open kon EN durfde te vertellen. Mayke heeft mij heel erg geholpen om structuur aan te brengen aan mijn bedrijf en om de juiste beslissingen te maken hoe ik mijn bedrijf vorm wilde geven. Op persoonlijk vlak heb ik heel erg veel geleerd over wie ik ben, waar ik voor sta en mijn WHY. Mayke houdt je echt een spiegel voor, dat vond ik confronterend, maar o zo fijn.

Danielle van den Bosch, eigenaar Sweet Style (www.sweetstyle.nl)

Mayke heeft voor mij perfecte coaching op maat geleverd. Ik was zelf al een eind op weg met mijn plannen, maar durfde ze niet te omarmen. Ik had een flinke zet nodig om ze hardop aan iedereen uit te spreken en om concrete stappen te kunnen zetten. Daar wist Mayke mij direct toe te bewegen. Zonder poespas of zweverig gedoe (want dat past niet bij mij), maar wel met net dat stapje dichter naar mijn gevoel (net buiten mijn comfortzone) dat nodig was!
Bedankt Mayke!

Ingrid van Eijndhoven

Mayke heeft mij een flink geconfronteerd met mijn overtuigingen en waar ik mezelf in de weg zat. Deze spiegel had ik echt nodig om nu aan de slag te zijn aan mijn droombedrijf. Wat ik kenmerkend vind aan Mayke is dat zij gaat voor diepgang, haar gevoel volgt, blijft in het moment en de confrontatie zeker met je aangaat! De manier waarop ze dit combineert met haar praktische, concrete businessinzichten en -aanpak inspireert mij tot op de dag van vandaag. Dankjewel Mayke!

Chantal Coomans, eigenaar Studio Blinck

Open chat
Waarmee kan ik je helpen?
Hi, hoe kan ik je helpen?