De afgelopen 6 maanden heb ik een loopbaan traject gevolgd bij Mayke. Mayke laat vanaf het eerste moment zien wat voor een vakvrouw ze is. Het programma wat ze aanbied is Fantastisch. De opbouw van het programma is logisch, waarbij je eerst jezelf weer opnieuw ontdekt, daarna uit mag spreken (vooral gestimuleerd wordt OM het uit te spreken) wat je verlangens zijn, om daarna het in de wijde wereld uit te dragen.

Mayke heeft een natuurlijke gave om het beste uit jezelf te halen, je het gevoel te geven en het vertrouwen dat je mag zijn wie je bent. Ze heeft kennis, levenservaring, humor en een fijne energie.
Mayke bedankt dat ik bij jou mocht komen! En mezelf weer gevonden heb!

Jessica Rave

Mayke heeft in mij een sparkle losgemaakt. Met haar mensen kennis, doortastendheid en scherpe vragen heeft ze mij geholpen in het maken van belangrijke keuzes. Iedere sessie weer had ik een Mayke tegen over me met een lach, fijne energie, een luisterend oor en met een “geweer”… want al mijn beren op de weg verdwenen als  sneeuw voor de zon!

Dank Mayke, voor wie je bent en wat je doet! Zonder jou had ik mijn koers niet durven varen.

Veerle Heck

Mayke is een FANTASTSCHE coach, Iemand die jou je potentie laat zien maar vooral laat voelen. Ik had best wat twijfels en onzekerheden over het ondernemerschap. Zit ik wel in de goede richting? En zijn mijn ambities niet te groot?

Mayke nam me mee in mijn eigen dromen en liet me zien wat mijn grootste kracht was. Ik voelde me mega powerfull en heb weer het volle vertrouwen over de groei van mijn bedrijf.

Daarnaast vond ik de ontvangst geweldig. Heel persoonlijk en warm. Ik werd echt gezien door Mayke. Voelt als een cadeau aan mezelf en mijn bedrijf.

Echte aanrader!

Frency Koster, eigenaar Frency Koster Photography

In de volle, dagelijkse hectiek in mijn rol als schoolleider in het voortgezet onderwijs (waarbij de directiestructuur niet stabiel was en er bij anderen veel behoefte was aan vaststaande routines) was ik op zoek naar mezelf, mijn ambities en mijn kernwaarden. Mijn gevoel was uitgeschakeld en ik handelde vooral uit verantwoordelijkheidsbesef. Ik was op zoek naar een doortastende, no-nonsense coach en kwam bij Mayke terecht.

Alles wat ik  zocht heeft Mayke meer dan waargemaakt. In een paar sessies heeft ze me laten voelen, mezelf laten prioriteren en me laten vertragen. Mayke was mijn klankbord, was lief en kritisch tegelijk en gaf me volop stof tot nadenken. Ze wist me te raken en een enkele keer was dit ook andersom.

Mijn ambities zijn helder, de eerste stappen in de weg daarnaartoe zijn inmiddels gezet. De afspraak om in de toekomst bij haar terug te komen staat!

Rianne Baggermans

Mayke heeft mij als coach ondersteund bij het écht zetten van de stappen richting mijn eigen bedrijf. Ze is doeltreffend, gaf mij soms een lieve schop onder mijn kont en luisterde naar wat ik nodig had. Ze past zich goed aan en is een kei in het stellen van duidelijke kaders. Wat voor mij erg prettige en fijn werkte!
Lieve Mayke, dankjewel voor alles en we blijven elkaar volgen!!

Nikkie Potjes, nikkiepotjes.nl

Ik had meteen een klik met Mayke, het voelde direct vertrouwd waardoor ik me vanaf ons eerste gesprek al open durfde te stellen. Door die open sfeer kon Mayke me ook beter helpen. Mayke gaf me constructieve feedback op wat ik deed of wat ik zei en zette me flink aan het werk tijdens onze sessies en met allerhande huiswerkopdrachten. Dat was af en toe pittige en confronterend: ik werd elke keer echt flink aan het denken gezet. Maar het was precies wat ik nodig had op dat moment! Door haar verbindende en positieve benaderingswijze was ik ontzettend gemotiveerd om met mezelf aan de slag te gaan, om nu eens een keer èchte keuzes te maken en die verandering bij mezelf in te zetten. Ik keek uit naar onze sessies en heb met veel gedrevenheid alle opdrachten elke keer gemaakt. En dat alles heeft me nu gebracht waar ik nu ben!

Met hulp van Mayke ben ik in een jaar tijd van labiele medewerker met een burn-out verandert naar zelfverzekerde zelfstandig ondernemer! Ze heeft me ontzettend geholpen om mijn talenten niet alleen als een lijstje te zien, maar om ze ook echt te voelen en uit te dragen/stralen. We hebben hard gewerkt aan mijn mindset, die me tot voor kort heeft belemmerd in mijn verdere ontwikkeling. En ik heb vele praktische adviezen gekregen, die mij ontzettend hebben geholpen bij de ontwikkeling van mijn onderneming. Het was hard werken en niet altijd makkelijk, maar ik doe nu hetgeen waar mijn hart ligt, vanuit mijn eigen kracht.

Ine Hermans, eigenaar IH Scheiden

Wat ben ik blij dat Mayke op mijn pad is gekomen. Ze heeft me door een lastige periode (burn-out) geholpen. Ook al liep het traject anders dan vooraf gedacht, Mayke schakelde snel en wist haarfijn aan te sluiten op mijn behoeften. Ik kon haar altijd bellen of appen, ook tussen de sessies door. Dat heb ik als heel waardevol ervaren.

Ik voelde mij snel bij Mayke op mijn gemak. Mayke straalt rust uit, geeft concrete handvaten en tips, en het allerbelangrijkste; ze geeft je vertrouwen! Vertrouwen dat het beter zal gaan en dat gebeurde ook. Ik heb geleerd wat mij energie geeft en wat niet, waar mijn kracht ligt en waar ik écht blij van word.

Mayke, heel erg bedankt voor jouw warmte en liefdevolle aandacht. Je bent een kanjer en we gaan elkaar zeker nog zien!

Fleur Deenen

Ik begon mijn traject bij Mayke om mijn bedrijf te laten groeien, daarvoor in de plaats ben ik niet alleen zakelijk gegroeid maar dankzij haar ook als persoon. Tijdens ons eerste telefoongesprek wist ik dat het goed zat en koos ik voor Mayke als coach waar ik geen seconde spijt van heb gehad. Het afgelopen jaar heeft ze een groot aandeel gehad in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ze heeft mij geholpen mijn gevoel te vertrouwen zakelijk en privé. Mayke heeft de gave je direct op je gemak te laten voelen, waardoor ik volledig mezelf kon zijn. Daarnaast wist ze doelmatig mijn krachten en uitdagingen te ontdekken en hier een actieplan aan te hangen. Mijn coachingsessies hebben voor veel nieuwe inzichten gezorgd en het heeft mijn zelfvertrouwen een boost gegeven. Ik had het niet beter kunnen treffen en beveel Mayke dan ook van harte aan wanneer jij jezelf beter wilt leren kennen.

Mayke je bent een heel bijzonder, liefdevol, prachtig mens. Bedankt voor alles.

Kim Koenen, eigenaar De Content Store Merkstrategie- & Design

Met mijn traject bij Mayke had ik zelf voor ogen met welk vraagstuk ik graag aan de slag wilde. Dat liep een beetje anders. Mayke keek naar wat maakte dát ik deze vraag had en waarom ik steeds in cirkels bleef ronddwalen. Ik wist dat mijn mindset me soms in de weg zat maar had niet in de gaten dat het zó belemmerend was. Ik ben heel blij dat we hier samen mee aan de slag zijn gegaan. Uiteindelijk hebben we ook aan mijn vraagstuk gewerkt en door de gekregen inzichten kan ik hier nu gericht aan werken.

Mayke is een coach gericht op business maar weet heel goed dat jij je business bent. Ze heeft me inzicht gegeven in mezelf en mijn handelen, ze laat me inzien dat ik meer kan dan ik soms denk. Mayke denkt mee en gaat heel nuttig met de tijd om; ze gaat voor resultaat en daar hou ik van!

Kim Meijers, eigenaar Kim Meijers (www.kimmeijers.nl)

Mayke is confronterend, liefdevol, kundig en een heel prettig mens. Ze kan je met zoveel gevoel en passie, maar ook duidelijkheid helpen in je ontwikkeling. Vooral haar manier van confronterend zijn, maar dit met de juiste toon overbrengen vond ik erg fijn. Een toon die prettig is en mij in mijn waarde laat, maar waardoor ik ook wist waar de knelpunten lagen en wat er moest veranderen. Daarnaast kreeg ik na elke sessie hele duidelijke, heldere en concrete opdrachten. Door die opdrachten kon ik op persoonlijk en zakelijk gebied aan de slag met verschillende processen. Opdrachten die mij aan het denken zette maar er ook voor zorgde dat voor mij als startende ondernemer een aantal zaken helderder werden gemaakt. Daarnaast waren de opdrachten gelijk toepasbaar in de praktijk.
De sessies waren elke keer heel persoonlijk waarin Mayke de tijd nam, de juiste vragen stelde, de zakdoekjes aanreikte 😉 en naast de ontwikkelpunten ook mijn kwaliteiten benoemde en die nog eens aanscherpte. Hierdoor ging ik ook meer in die kwaliteiten geloven wat mij op zowel zakelijk als persoonlijk vlak zo goed gedaan.
Omdat ik het jammer vind dat de sessies alweer over zijn en ik ook graag over een tijdje weer wil checken waar ik sta en hoe ik weer verder kan groeien. Heb ik een ‘APK’ check aangevraagd bij Mayke. Ik kijk er alweer naar uit!

Karlijn Loo, eigenaar Bij-Lijn, interieuradvies & styling

Wauw Mayke, enorm bedankt voor de ondersteuning die je me geboden hebt! Jouw energie, jouw daadkracht, jouw positiviteit en jouw kritische houding waren de perfecte match voor mij. Ik had steeds het gevoel dat ook jij het uiterste er uit wilde halen. Jouw vertrouwen en geloof in je klant, laat je klant boven zichzelf uitstijgen!

Jouw coaching heeft me gebracht dat ik weet waarvoor ik sta en daar ook trots op ben. Daarnaast weet ik nu wat me energie kost en wat me energie brengt. Ook weet ik hoe ik mijn loopbaan verder in wil richten en heb ik belangrijke keuzes op dit gebied gemaakt.

Annika de Koning

Ik voelde al een tijdje dat het tijd was voor mij om eens echt op zoek te gaan naar wat IK kan en wat IK wil.

Via een vriendin kwam ik bij Mayke terecht. En dit was echt een cadeautje. Ontzettend fijn om samen met haar op zoek te gaan naar de antwoorden op mijn hulpvraag. Mayke doet dit op een hele prettige, empathische manier. Wat uiteraard ook af en toe heel confronterend was. Je krijgt namelijk niet van haar de antwoorden op je hulpvraag, maar Mayke laat je heel diep “graven”, zodat je zelf tot een antwoord komt.

Door haar coaching ben ik er nu achter gekomen wat echt mijn kwaliteiten zijn (waar ik zonder haar echt niet achter zou zijn gekomen) en waar ik voor sta en wat ik kan. Dit heeft me veel meer zelfvertrouwen opgeleverd en een ontzettende positieve boost voor de toekomst. Dit is echt iets waar je heel je leven profijt van hebt.

Nogmaals super bedankt Mayke!

Marieke Dingen

Door corona verloor ik na bijna 28 jaar mijn baan. Dat moet je even verwerken, maar vooral kom je voor de vraag te staan: wat nu? Uiteindelijk realiseerde ik me dat dit misschien wel het moment was om een nieuwe verse start te maken, maar ik had geen idee waar en hoe te beginnen. Iemand adviseerde me om een loopbaancoach in de arm te nemen. Nou ben ik altijd voorstander om te gaan voor de lokale ondernemer en zo kwam ik bij Mayke uit. Absoluut geen spijt van gehad! Ze daagt je uit, laat je nadenken en stelt je tegelijkertijd op je gemak. Door Mayke heb ik mezelf beter leren kennen, kwam ik er achter waar m’n hart echt sneller van gaat kloppen en weet ik ook precies wat ik links moet laten liggen. Het eindresultaat is die nieuwe droombaan waar ik helemaal mijn ei in kwijt kan!

Brigitte Koolen

Ik heb ZOveel bij Mayke geleerd in het traject. Toen ik bij Mayke kwam, was ik echt even de weg kwijt door alle gebeurtenissen. Althans… dat dacht ik toen. Mayke heeft mij namelijk in een relatief korte tijd laten zien, dat ik de weg niet kwijt was, maar de verbinding met mijzelf. Mayke heeft alles weer in mij naar boven gebracht. Ik weet nu precies wat ik wil. Ook heeft ze mij meer in laten zien wat mijn “gebruiksaanwijzing” is voor mij als hsp’er, en dat mag er nu helemaal zijn. Naast de praktisch tips, ben ik op het juiste spoor gezet, om alles op te pakken en weer te gaan DOEN.  Dankzij de coaching heb ik heb mezelf nog beter leren kennen en kan ik mezelf nu nog meer omarmen. Ik ben meer in mezelf gaan geloven en ik ben enorm dankbaar dat ik de coaching sessies bij Mayke heb mogen doen. Tijdens het traject ben ik al in zo’n positieve flow gekomen dat het manifesteren al meteen begon. Dankjewel daarvoor!

Mayke is een warm persoon, een fijne energie en voelt, hoort en ziet precies wat er bij je speelt. Een echte vakvrouw die ook haar spirituele kwaliteiten inzet. Dit maakt haar uniek vind ik. Ik ervaar het al een cadeautje jou te kennen Mayke! Je hebt ons ECHT geholpen met jouw skills en positiviteit. Dank je wel!

Jessica van Duuren, eigenaar The Business Retreat (www.thebusinessretreat.nl)

Wat een feest was het om samen met jou te ontdekken waar mijn krachten en talenten liggen, hoe ik deze in kan zetten én uit durf te dragen. We begonnen het avontuur al wandelend en ik voelde gelijk de klik. Deze connectie is voorwaardelijk geweest voor mijn traject met jou. Het voelde veilig en vertrouwd om mijn wensen en dromen met je te bespreken, de basis voor een goede coaching.

Resultaat? Ik pak meer eigenaarschap voor mijn plan, ontwikkeling en loopbaan. Ik ben bewust(er) van wie ik ben, wat ik kan, wat ik wil en hoe dit kan bereiken. Dromend, prutsend, zwevend, proberend, lachend en vol vertrouwen ga ik de toekomst tegemoet.

Dikke mercikus,

Suzanne

Mayke geeft energie! Ze luisterde met aandacht naar mij, waardoor ik elke sessie het gevoel had een stapje vooruit te gaan. Haar concrete handvaten en tips gaven me houvast en structuur. Mayke paste zich goed aan bij mijn persoonlijke voorkeuren en behoeften, heel fijn! Ik heb ontzettend veel geleerd en blijf Mayke met plezier volgen op social media.

Manon Dahmen

Bedankt voor de waardevolle lessen die je mij hebt geleerd. En dankjewel voor het echt luisteren naar de betekenis achter mijn woorden. Door jou voelde ik me gehoord.

In de tijd dat ik met jou heb mogen sparren ben ik zo veel gegroeid met mijn bedrijf, maar ook als persoon. Door mijn dromen te visualiseren en meer te voelen kreeg ik steeds meer helder waar mijn pad ligt. Nog steeds zet ik stappen die ik ruim een jaar geleden niet voor mogelijk had gezien!

Yvette Loeve, eigenaar van Pak ’t aan (www.pakt-aan.nl)

Goud!

Mayke is mijn “schop onder m’n kont”-coach. Ze heeft het vermogen om van mijn denk-stap een doe-stap te maken. Actie in de tent dus!

Mayke heeft mijn behoefte aan een coach die echt van aanpakken weet perfect weten in te vullen.

Daarnaast is ze met haar gedegen kennis van zaken en ervaring, haar oprechte en goud-eerlijke persoonlijkheid voor mij niet alleen een coach maar ook een waardevolle sparringsparner. Precies wat ik zocht!

Susan van den Oever, eigenaar Kracht – Support (www.KRACHT-support.nl)

Mayke beschikt over de kwaliteit om je echt “AAN” te zetten. Van denken naar doen klinkt zo simpel, maar voor mij is het soms een flinke uitdaging! In mijn hoofd was het een grote brei van wensen, ideeën en plannen. En toen kwam ik in contact met Mayke. Met haar no-nonsense en actiegedreven aanpak wist ze me in een paar sessies tot concrete stappen te krijgen. Ze heeft me laten inzien dat ik zelf heel goed weet wie ik ben, wat ik wil en waar mijn passie ligt. Precies wat ik nodig had!

En daarbij, Mayke is niet alleen een fantastische coach maar ook een super leuk mens!

Chrisje Doreleijers, eigenaar Chrisje Doreleijers Mediation • Coaching • Advies (www.chrisjedoreleijers.nl)

Mayke heeft me geholpen dicht bij mezelf (en vooral mijn gevoel en waarden) te blijven in werk en daarbuiten. Ze leerde me mijn gevoel beter uit te spreken, maar ook praktische tools die ik in kan zetten om mijn eigen waarden na te leven. Mayke begreep me als geen ander en liet me in zien hoe bepaalde eigenschappen van me juist een kracht zijn. Ook hielp ze me om perspectief te creëren, wanneer ik vastzat in een situatie. Ze liet me echt zien hoe je je eigen regie pakt.

Door haar (h)erkenning, perspectief en praktische tools voelde ik me sterker worden en kreeg ik meer rust. Ik durfde meer van mijzelf te laten zien en ging aan de slag om mijn grenzen beter te beheren. Dat moet ik nog heel bewust doen, maar de tips, adviezen en inzichten van Mayke helpen daarbij. Ik ben er nog iedere dag mee bezig en hoop nog veel meer te groeien en mijn eigen pad te kiezen in de toekomst. Door Mayke heb ik vertrouwen dat dat gaat gebeuren. Ik ben zo blij dat ik Mayke heb leren kennen en ze me zo goed geholpen heeft!”

Margit Ruis, Eigenaar ’t Ruist Onderzoek & Innovatie

Vanaf het eerste telefoongesprek tot de laatste sessie voelde het vertrouwd. Mayke heeft niet alleen de gave om je op je gemak te stellen maar door de juiste vragen te stellen, legt ze ook de vinger op de gevoelige plek. Aiii!

Ons eerste gesprek, onder het genot van een lekker bakkie thee was dan ook….verrassend! Door haar empathische vermogen, de oprechtheid je verder te willen helpen en door het inbrengen van haar persoonlijke ervaringen, durf je je dan ook volledig open te stellen. Uiteraard heeft ze ook de spiegel voorgehouden en voor ik het wist… liepen er dikke tranen over mijn wangen! Ik zat vol met vastgeroeste ideeën, een verkeerd zelfbeeld en malende gedachtes…  maar langzaam kwam ik toch tot andere inzichten..

Door aan de slag te gaan met de oefeningen, diversen testen en tips, weet ik nu wat ik kan, wat belangrijk of waardevol is en van welke gedachtes ik héél snel afscheid moet nemen! Ik laat me dus (niet meer zo vaak) leiden door de monsters en spoken in mijn hoofd… Kortom: ik mag er zijn, ik ben in control en ik weet waar ik mijn talenten voor wil inzetten.

Mayke, hierbij wil ik je nogmaals bedanken voor de fijne gesprekken. Je bent een bijzonder persoon!

Monique van Dijk

“Doen waar je blij van wordt, elke dag. Ik wil dolgraag van mijn passie voor interieur mijn werk maken. Maar hoe dan? Kan dat wel en waar moet ik beginnen? Mayke heeft me geholpen bij het ordenen van alle gedachtes, gevoelens en plannen. Mayke denkt mee, reflecteert, confronteert en voelt precies aan wat er bij je speelt. Zo kom je snel tot de kern. Dankzij haar doelgerichte aanpak heb ik in korte tijd veel nieuwe inzichten, praktische handvaten en enorm veel inspiratie gekregen. Hierdoor sta ik waar ik nu sta. Ik ben trots op mijn talenten, durf te vertrouwen op mijn keuzes en vaar mijn eigen koers. Zo komen er mooie dingen op je pad, weet ik inmiddels. Naast een energieke, positieve coach die haar vak verstaat is Mayke vooral een fijn persoon die je oprecht wil laten groeien. Elke sessie bij Mayke voelt als een cadeautje voor jezelf. Eentje die ik iedereen gun”.

Kelly Peperkamp, eigenaar ilou interior design (www.iloudesign.nl)

Mayke is een superfijne en goede coach die mij echt heeft geholpen antwoord te krijgen op vragen als wat past bij mij, over welke talenten en vaardigheden beschik ik en hoe/waar kan ik deze het beste inzetten?

Ze beschikt over veel mensenkennis waardoor ze snel de juiste handvaten en opdrachten kan geven om je zelf aan het werk te zetten.

Er was bij elke sessie en open en prettige sfeer waardoor het voor mij geen probleem was om me ook kwetsbaar op te stellen of vragen te stellen. Dit maakte het mogelijk om ook echt dieper in te gaan op mij als persoon en op mijn behoeften op het gebied van een nieuwe job.

Kortom ik kan iedereen een traject aanraden bij Mayke, je wordt er sowieso wijzer van.

Lianne Dekkers

Mayke heeft me echt mijn eigen kracht laten voelen, mijn groeimindset extra peper gegeven en na dit alles mij semi-gestructureerd begeleidt in een aantal stappen om te komen waar ik nu sta. Ik heb haar ervaren als een hele warme, lieve, inspirerende vrouw die heel goed kan luisteren, samenvatten en terug kan geven.

Suzanne Bakermans, eigenaar Suzanne Bakermans Zorg innovatie & -technologie

Mayke heeft me geholpen om zaken te accepteren zoals ze komen, liefdevol te zijn naar mezelf en bovenal een boost zelfvertrouwen gegeven waarmee ik inzie tot welke geweldige dingen ik in staat kan zijn. Het is een mindshift geweest die mijn ogen heeft geopend.

Mayke is een liefdevol, sterk en energiek persoon met een duidelijke visie. Met haar analytisch en empatische vermogen weet ze je in klare taal goed tot inzichten te brengen. Ze heeft beide benen op de grond en een sterke kijk op de wereld, wat maakt dat de handvatten praktisch en toepasbaar zijn.

Nikki van Valderen, eigenaar Big Days by Nikki (www.bigdays.nl)

Het traject bij Mayke heb ik als heel prettig ervaren. Mayke is enthousiast, eerlijk en houdt van actie. De gesprekken met haar waren een stok achter de deur om daadwerkelijk aan de slag te gaan met wat ik wel al bedacht had, maar niet uitgevoerd. Daardoor is mijn aanbod en toegevoegde waarde veel duidelijker geworden. Ik heb tijdens onze gesprekken ook nieuwe inzichten gekregen die ik tot de dag van vandaag nog gebruik.

Renske Groenen, Eigenaar Generatiewijsheid (www.generatiewijsheid.nl)

Door de coaching van Mayke heeft mijn zoektocht naar ander werk de richting gekregen die bij mij past. Door te ontdekken en te voelen wie ik ben, waar ik goed in ben en waar ik blij van word, heb ik keuzes durven maken. Geweldig dat dit geresulteerd heeft in een nieuwe baan die volledig aansluit bij mij en het leven dat ik graag wil leiden.

Mayke is een ervaren en kundige coach. Ze is zorgvuldig, open en betrokken. Mayke durft maatwerk te leveren, wanneer dat op dat moment beter past. Mayke confronteert en activeert, waarbij ze je in je waarde laat en je kracht benadrukt. Ik hou van haar humor!

Lisanne Aarts, Re-integratiecoördinator Libra Revalidatie & Audiologie

Ik heb Mayke leren kennen bij een netwerkdiner waar ze zich presenteerde als coach. Ze had direct mijn aandacht aangezien ze de juiste dingen op het juiste moment zei. Haar houding, uitstraling en werkwijze sprak me direct aan en waarom? Nou Mayke is anders. Ze houdt je een spiegel voor en helpt je niet alleen in de groei van je bedrijf maar ook van jou als persoon. Mayke heeft mij geholpen stappen te zetten binnen mijn onderneming waardoor ik groei en schaalbaarheid kan creëren. Ze geeft er niets om welke beren jij op de weg ziet, zij zorgt dat jij het kan! Dat je verder komt als ondernemer en persoon! Ze is direct, oprecht maar vooral doortastend waardoor ik van iedere sessie terug kom met mega veel energie om mijn bedrijf nog verder te laten groeien. Het mooiste is dat ik vaak niet in de gaten heb dat ik groei als ondernemer maar ook zeker als persoon. Ik adviseer iedere ondernemer om het gesprek met Mayke aan te gaan als je jezelf durft aan te kijken in de spiegel en als je toe bent aan groei. Mayke is een topvrouw en daarmee de perfecte businesscoach!

Kayleigh Goossens, eigenaar Peanuts Marketing (www.peanutsmarketing.nl)

Bij Mayke wilde ik graag handvatten krijgen om in beweging te komen naar mijn volgende loopbaanstap. Om dit op een manier te doen die bij mij past en daarmee effectief is, daar stoeide ik mee en blokkeerde ik op.

Mijn coachtraject was kort maar KRACHTIG!

Mayke, wat ben jij een professional en een warme, fijne, betrokken, sensitieve vrouw.

Liefdevol spiegelde, steunde, activeerde je me.  Zo snel gingen we de diepte in en was je vlijmscherp in je analyse, met bruikbare tips en ideeën om voor mij op de goede manier in beweging te komen. Ik ben dankbaar voor onze mooie en waardevolle verbinding en ontmoetingen.

Susan Willems

En dan ineens zit je zonder werk….met ruim 20 jaar werkervaring. En nu?
Wat wil ik dan nu? Ik ben 42 jaar. Op zoek naar een andere leuke job of ga ik dan toch voor mezelf beginnen?
Maar in wat dan?

Allemaal vragen die door mijn hoofd spookte en waar ik het antwoord gewoon niet op wist.
Via vriendinnen kwam ik bij Mayke terecht en ben ik met haar een coachingstraject gestart. Dat was echt een schot in de roos. Ik was op zoek naar iemand die mijn vragen voor mij kon beantwoorden maar dat deed ze niet.
Ze heeft mij geleerd mijn denken op momenten even uit te zetten en mijn gevoel meer aan te zetten en zo kon ik de vragen zelf beantwoorden en dat was precies wat ik nodig had.

Haar kundigheid, begrip, fijne uitstraling en haar reflectie zorgen voor een frisse kijk op jezelf. Oja en de stukken chocolade tijdens het gesprek horen daar ook bij. Een gesprek met Mayke gaf me altijd een boost aan energie en zelfvertrouwen. Daarmee heb ik nu het pad gevonden waar ik me goed bij voel en blij van word.

Ik ben Mayke dankbaar dat ze me weer heeft laten voelen en laten beseffen wie ik ben en waar ik voor sta.
Iedereen heeft een schat aan talenten en Mayke weet die precies bij je naar boven te halen.

Simone Coenen, Project manager Games for Health

Na een niet al te makkelijke jeugd, waarbij ik al vroeg volwassen heb moeten worden, het voor iedereen goed wilde doen. Ik studeerde hard en werkte veel om m’n studie te kunnen betalen. Op mijn 21ste werd ik al horeca manager op een prachtige locatie. Een mooie functie met veel uitdagingen en verantwoordelijkheden. Na 5 jaar veel en hard werken, met mooie successen, maar ook tegenslagen, was de batterij in juli 2019 ineens helemaal. Ik viel letterlijk om en kwam ik thuis te zitten met een serieuze burn-out. Geen energie meer, m’n lijf wilde niet meer en mentaal zat ik helemaal in de knoop.

In augustus 2019 ben ik via mijn partner met Mayke in contact gekomen. Wat ben ik blij dat zij in die periode in m’n leven is gekomen. Vanaf gesprek één voelde ik me vertrouwd en begrepen bij Mayke. Na ieder gesprek voelde ik me een beetje beter en kon ik weer langzaam vooruit. Ik heb mezelf leren kennen en erkennen. Ik heb handvatten gekregen hoe ik als HSPer het beste kan handelen en hoe ik langzaam er weer bovenop kon komen. Ook na de gesprekken heb ik nog regelmatig gebeld of app contact gehad als het even wat minder ging. Ongelofelijk hoe snel Mayke mij uit de put kon trekken!

Nu ben ik een ander persoon geworden dan ik was, de oude hoef ik ook niet meer helemaal te worden. Nu ben ik liever voor mezelf, neem me-time wanneer ik dat nodig heb, kan een duidelijke nee verkopen, los niet altijd meer de problemen op van anderen en steek ik alleen energie in mensen, waarvan ik ook positieve energie terug krijg. Langzaam maar zeker krijg ik de regie over mijn eigen leven weer terug en heb ik weer zin in de toekomst. Zelfs nu heb ik nog gesprekken met haar om op het juiste pad te blijven en om er achter te komen hoe ik de toekomst graag zou zien. Mayke, dankjewel, je bent een echte power vrouw!

Maud Dresschers, Nieshof Natuur en Genieten

Vandaag werd mij de vraag gesteld of ik een voorbeeld kon geven van een succesvolle alliantie. Mijn gedachte ging direct naar Mayke. Een sterke alliantie heeft te maken met de mate van overeenstemming tussen klant en coach over het proces, de structuur (taken), de gewenste uitkomst (doelen) en het empathisch contact (de band) tussen de coach en de klant. Voor mijn gevoel scoort mijn coachingstraject op alle elementen hoog.
Mayke is ervaren, oprecht, geïnteresseerd en enorm empathisch. Onze gesprekken hebben geleid tot een verandering in hoe ik dingen zie, aanpak en vooral in hoe ik probeer vanuit mijn gevoel te handelen. Ik heb dagelijks profijt van mijn coachingstraject en gun iedereen zo’n persoonlijke groei. Lieve Mayke bedankt!

Ilse Hager, data analist Jutz

Ik liep vast om mijn bedrijf verder te structureren. Ik heb 28 jaar horeca ervaring, aan kennis en ideeën is geen gebrek bij mij. Voor andere bedrijven zaken uitwerken, gaat mij ontzettend goed af, alleen voor je eigen bedrijf is het toch anders. Het business traject ben ik bij Mayke gestart met als doel om mijn ideeën in een bedrijfsvorm te gieten en een goed plan uit te werken. Naast de bedrijfsmatige strategieën goed te structuren, is mijn mindset nog meer veranderd in zelfvertrouwen en groei.

In het traject is er voor mij duidelijkheid gekomen waar ik met mijn bedrijf naar toe wil, vertaald in een duidelijk doel en plan. Boost your business staat als een huis, en ik help om van jouw bedrijf een beleving te maken. Mayke is als geen ander in staat om de juiste vragen te stellen, door te vragen en de juiste koppelingen te maken tussen de verschillende bedrijfsvormen. Mayke dankjewel, we drinken er binnenkort een wijntje op!

Liesbeth van de Velden, eigenaar Let it Wow! concept en beleving (www.letitwow.nl)

Ik leerde Mayke in eerste instantie kennen in de privé-sfeer. Toen ik besloot me door Mayke te laten coachen, heb ik nog meer bewondering gekregen voor haar als persoon met echte inhoudelijke kennis. Met haar begeleiding en coaching heeft me zelf inzicht gegeven en laten voelen dat ik mocht vertrouwen op mijn intuïtie en talenten. Mayke heeft me aangezet om het beste in mezelf naar boven te halen en dat heeft me gebracht waar ik nu sta. Vol vertrouwen en met lef mag ik mezelf nu een succesvolle jonge onderneemster noemen met een geweldig leuk, hard groeiend bedrijf.

Viola Markus, company owner Optimaal Leadgeneratie (www.optimaal-leadgeneratie.nl)

Coaching van Mayke ervaar ik als een combinatie van persoonlijk, dichtbij gevoel en drijfveren met doortastendheid, concreet en waar nodig confrontatie. Ze inspireert me en zorgt voor vertrouwen, vastberadenheid en daadkracht. Ze weet de essentie te vinden door op een fijne manier het gesprek aan te gaan, de juiste conclusies te trekken, zich niet te laten afleiden door ‘randzaken’. Ze confronteert je wanneer er tegenstrijdigheden zijn of zaken vanuit een perspectief worden zien. Samen gaan we op zoek naar een voor mij praktische aanpak of invulling om mijn doelen te bereiken.
De coaching is een positieve boost voor mij als persoon zowel zakelijk als privé.

Marga Buijs

Ik liep er tegenaan dat ik vaak nogal bot en direct overkwam naar andere mensen, ook naar vriendinnen. Die gaven aan dat ze het idee hadden dat ik niet echt rekening hield met hun gevoelens en zich daardoor gekwetst voelden. Daardoor ontstond er vaak onnodige ruzie. Daarnaast had ik het gevoel dat er veel externe omstandigheden waren buiten mij waar ik niets aan kon veranderen. Inmiddels weet ik beter. Ik heb van Mayke geleerd om altijd eerst even de gevoelens van de ander te erkennen. Dat het dan een stuk gemakkelijker wordt om nee te zeggen zonder dat de ander zich daardoor gekwetst voelt. Het contact met andere mensen verloopt nu een stuk gemakkelijker en ik heb bijna nooit meer ruzie met anderen. Daarnaast heb ik geleerd dat ik zelf verantwoordelijk ben voor hoe ik met bepaalde situaties omga. Wat ik van binnen voel, toont zich in de buitenwereld, het is aan mij om hier de regie in te pakken en af en toe even een evaluatiemoment te pakken om te kijken of ik nog op de goede weg zit. Ik vond Mayke zeer liefdevol confronterend als coach. Ze gaf mij de inzichten die ik nodig had om weer een stapje groei te pakken in mijn leven. Ze wist goed wat er zich in mijn hoofd afspeelde en was daarnaast ook zeer open over zichzelf. Ik vond het een hele fijne ervaring. Dankjewel Mayke!

Willy Bakker,  eigenaar Willy’s Wereld (willyswereld.nl)

Dankzij Mayke kan ik tranen laten van geluk! Ruim 10 jaar heb ik een droom gehad om als zelfstandig ondernemen te starten, helaas had ik alleen nog steeds geen concreet doel voor ogen. Niets is toeval in het leven, ik zat niet op de juiste plek op mijn werk en trof Mayke waarbij direct een vertrouwd gevoel ontstond. Na diverse sessies heeft zij mij laten uitspreken waar echt mijn dromen liggen, en hoe ik deze kan concretiseren. Mayke verstaat haar vak en weet met haar kennis en expertise er voor te zorgen dat je net zo veel passie krijgt voor je vak zoals zij dat heeft.

Sophie Buijs, eigenaar Exclusief ingericht (www.exclusiefingericht.nl)

De sessies met Mayke hebben ertoe geleid dat ik focus en structuur kon aanbrengen in mijn gedachten om mijn eigen bedrijf te starten. Door veel samen te sparren, heb ik nu een toekomstvisie die aansluit bij mijn passie. De sessies met Mayke geven me energie en ik ga altijd vol inspiratie en zelfvertrouwen de deur uit; een heerlijk gevoel!

Mayke weet als geen ander de vinger op de zere plek te leggen, helpt om daar doorheen te breken en opnieuw focus te bepalen.

Danielle Leclerq, Bright Eyes HR consultancy

Ik ben naar Mayke gegaan, omdat ik zowel zakelijk als persoonlijk wilde groeien. Bij Mayke voelde ik mij meteen op mijn gemak, waardoor ik alles eerlijk en open kon EN durfde te vertellen. Mayke heeft mij heel erg geholpen om structuur aan te brengen aan mijn bedrijf en om de juiste beslissingen te maken hoe ik mijn bedrijf vorm wilde geven. Op persoonlijk vlak heb ik heel erg veel geleerd over wie ik ben, waar ik voor sta en mijn WHY. Mayke houdt je echt een spiegel voor, dat vond ik confronterend, maar o zo fijn.

Danielle van den Bosch, eigenaar Sweet Style (www.sweetstyle.nl)

Mayke heeft voor mij perfecte coaching op maat geleverd. Ik was zelf al een eind op weg met mijn plannen, maar durfde ze niet te omarmen. Ik had een flinke zet nodig om ze hardop aan iedereen uit te spreken en om concrete stappen te kunnen zetten. Daar wist Mayke mij direct toe te bewegen. Zonder poespas of zweverig gedoe (want dat past niet bij mij), maar wel met net dat stapje dichter naar mijn gevoel (net buiten mijn comfortzone) dat nodig was!
Bedankt Mayke!

Ingrid van Eijndhoven

Open chat
Waarmee kan ik je helpen?
Hi, hoe kan ik je helpen?