Hoe ik mijn regie op het leven neem? 

Mijn verhaal begint in 1975. Mijn jonge moeder, die alles graag goed wilde doen en mijn dominante vader, die alles wilde bepalen. Ik was op jonge leeftijd een echter “pleaser”. Harmonie stond bij mij op de voorgrond. De diepzinnige vragen, die ik stelde, verbaasde mijn omgeving en dat werd als “vreemd” ervaren. Ik voelde me niet gehoord en paste me nog meer aan.

Op mijn 20ste levensjaar was er een doorbraak. Door een operatie vanwege een chronische ziekte, raakte ik in coma. Toen ik ontwaakte, besloot ik mijn leven te gaan leven zoals IK dat wilde. De artsen vertelde me dat ik nooit meer een “normaal” leven zou kunnen leiden. Het ziekenhuis zou mijn tweede thuis zijn, een studie afronden was onmogelijk, laat staan om in de toekomst kinderen te krijgen. Niemand geloofde in mijn fysieke herstel, alleen ik. Ik besloot te kiezen voor hetgeen ik ECHT wilde en dat heeft me gebracht waar ik nu sta. Daar ben ik SUPER trots op. Ik gun iedereen een leven, waarin je gelooft in je eigen kracht en talenten. Ik ben een ander mindset gaan geloven en heb het leven gecreëerd dat hierbij past.

Na mijn studie, hbo-opleiding Humanresourcemanagement, ben ik op de Universiteit van Nijmegen Bedrijfswetenschappen gaan studeren. Vol enthousiasme ben ik begonnen aan diverse banen, waarin het begeleiden van mensen in hun zoektocht naar passievol werk, persoonlijke ontwikkeling en coachen en leiderschap centraal stond.

Inmiddels had ik het onmogelijke bereikt; een stabiele gezondheid, afgeronde studies, verschillende banen en een gezin met 2 dochters. Ik hield alle ballen in de lucht en merkte dat het balanceren tussen het zijn van een goede werknemer, een goede moeder, een goede partner EN goed zorgen voor mezelf, me opbrak. Ik snakte naar vrijheid en naar de keuze om mijn tijd in te delen zoals IK dat graag wilde. Naast mijn ambitieuze man en druk gezinsleven wilde ik de volledige regie hebben in mijn werk. En die droom kwam uit.

In 2012 ben ik mijn bedrijf gestart. Ik werd de coach en sparringspartner voor vraagstukken rondom persoonlijk leiderschap en loopbaankeuzes. Na een aantal jaar merkte ik dat ik ook vragen kreeg van ondernemers en organisaties. Ondernemers met vragen hoe zij op het gebied van persoonlijk leiderschap hun eigen organisatie kunnen vorm geven, waarbij de organisatie zo wordt ingericht waardoor zij hun talenten optimaal kunnen inzetten. Organisaties komen met vraagstukken hoe zij het optimale uit hun medewerkers kunnen halen. Mijn achtergrond als veranderdeskundige sluit goed aan bij EN het vorm geven van de organisatiestructuur en positionering EN het optimale uit de mens halen.

Nu doe ik wat ik het allerliefste wil en ben ik wie ik wil zijn; mijn missie is anderen helpen om ook hun regie te nemen in hun werk en leven.

Hoe zal ik mezelf omschrijven? Ik voel me stijlvol, vrouwelijk, krachtig, vrij, ambitieus, energiek, oordeelloos, betrouwbaar, verbonden, professioneel, eigenzinnig, positief en enthousiast.

Waar word ik blij van? 

 • Als mijn klanten resultaat boeken met hetgeen ze ECHT willen;
 • Reizen, landen en culturen ontdekken, maakt me heel rijk;
 • Als mijn 2 dochters de slappe lach hebben, dan stroomt de energie in huis;
 • Mensen die elkaar knuffelen en laten zien hoeveel ze van elkaar houden;
 • Wat kan ik genieten van een goed glas koude witte wijn in de zomer, dan proost ik op het leven;
 • Mijn grijze mini countryman; iedere dag als ik in mijn auto stap, komt er een glimlach op mijn gezicht;
Heb je interesse wat ik voor je kan betekenen?
Klik hier
 • Op de loungebank onder de overkapping met cappuccino starend naar de groene bomen, dan ervaar ik een geluksmoment;
 • Zittend aan de zee, waar ik het geluid hoor van de golven en het water voel aan mijn voeten: pure luxe;
 • Een opgeruimd huis, alleen duurzame spullen in huis die je ECHT gebruikt: eenvoud en kwaliteit dat geeft me rust;
 • Biologische gezonde voeding: een sapje van ananas gember en wortel, wat een genot;
 • Gelakte nagels, haar dat goed zit en een jurkje, dan voel ik me vrouwelijk en speels;
 • Met mijn lief wielrennen of op ontdekking gaan naar heerlijke restaurantjes;
 • In een spijkerboek, sneakers en leren jasje voel ik me thuis.

350

Trainingen gegeven

275

Succesvolle coaching trajecten

12

Jaar ondernemer

50.000

Gedachten per dag

Open chat
Waarmee kan ik je helpen?
Hi, hoe kan ik je helpen?