Loopbaan coaching

Heb jij het gevoel dat je niet meer op de juiste plaats zit in je baan? Ervaar je dat je werk je energie kost in plaats van geeft? Loop je vast in je werk en weet je niet wat je ECHT wilt?

Wat zou je ervan vinden als je weer plezier en focus in je werk hebt? Dat je vanuit je kracht je koers kan bepalen? Dat je jouw talenten ontdekt en jouw kwaliteiten weer maximaal worden benut?

Met mijn loopbaancoaching werk ik met een stappenplan gecombineerd met intensieve Persoonlijke Coaching aangevuld met toegang tot een jaar lang zeer waardevolle en impactvolle online academie. In deze academie vind je alle informatie die het nodig hebt om een jouw droombaan te vinden.

LET OP:

Iedere rijksmedewerker kan een subsidie van maximaal 1.500 euro (exclusief btw) aanvragen door gebruik te maken van de Regeling Loopbaanadvies van het A+O fonds Rijk. Het is alleen mogelijk subsidie te krijgen voor een loopbaanadvies van een loopbaandeskundige die is gecertificeerd als Register Loopbaanprofessional (RL). Laat ik nu die gecertificeerde loopbaancoach zijn!

Je komt voor deze subsidie in aanmerking als je de afgelopen 3 jaar onafgebroken in dienst bent geweest bij het Rijk. Wil je meer weten, stuur me dan een bericht!

Wat leveren deze stappen jou op?

  • Je gaat inzien dat je talenten zo duidelijk worden, dat je nooit meer hoeft te twijfelen aan waar je goed in bent;

  • Je leert jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt te zien;

  • Je werkt een concrete idee uit van jouw volgende stap;

  • Je kunt helder maken wat je te bieden hebt op de arbeidsmarkt, zodat je op network borrels of in een sollicatie gesprek vanuit zelfvertrouwen kan pitchen;

  • Je werkt een stategie uit om jou gewenste werk te vinden of creëren;

  • Je ervaart dat jezelf zijn, de beste keuze is;

  • Je zorgt ervoor dat je leuk werk doet waar je volledig tot je recht komt, nu en in de toekomst;

  • Dat jij jouw droombaan gaat vinden.

Weet je al welk werk je wilt doen en wil je je waarde overtuigend overbrengen? Dan help ik je graag in een op een personal branding/CV sessie.

Wil jij jouw talent en ambitie ontdekken en het werk doen waar je blij van wordt?

In 6 sessies van elk 2 uur, ondersteund door een online programma,  krijg je daarnaast support per e-mail en telefoon tussen de gesprekken door.

De investering voor dit traject zakelijk is € 2.500,- exclusief BTW en voor particulier € 2.195,- inclusief BTW.

Neem contact op met mij op of plan hier een kennismakingsgesprek om een eerste boost te geven aan jouw loopbaanvraagstuk.

Open chat
Waarmee kan ik je helpen?
Hi, hoe kan ik je helpen?