Human Design

Human Design is een systeem dat inzicht geeft in wie je  in de kern bent, met jouw talenten en kwaliteiten. Volgens Human Design leven we bijna allemaal naar onze conditioneringen in plaats van wie we echt zijn. Het geeft inzicht in de manier waarop jij bent geprogrammeerd, wat jou uniek maakt als mens en wat het beste bij jou past. Hiermee helpt het je om de beste versie van jezelf te worden.

Human Design is een ongelooflijk precies systeem dat mensen beschrijft aan de hand van geboortegegevens; datum, tijd en plaats. Human Design voegt Astrologie, de wijsheid uit het Oosten waaronder de I Tjing, de Kabbala en de Chakra’s samen met de Westerse wetenschap; biochemie en quantum fysica in één systeem. Je krijgt een persoonlijk en uniek design, waarmee jij jezelf beter leert begrijpen en accepteren. Het helpt je met inzichten te krijgen in: “Wie ben ik, wat kan ik en waar krijg ik energie van?”

De kracht zit echter in het DOEN, het experimenteren met de elementen uit Human Design. Want we kunnen lang over de inhoud praten, maar we hebben er pas echt iets aan als wat we het leren ook daadwerkelijk toe te passen in de praktijk van alledag. Juist bij Human Design ligt de nadruk op het gaan leven vanuit jezelf, en niet vanuit zaken buiten ons. We leren ons hele leven om ons aan te passen, omdat we anders bang zijn om er niet bij te horen. Dus op naar het leven vanuit jouw “‘blueprint”. Dat betekent niet dat jouw lot al vast ligt bij je geboorte, maar dat andere rollen aannemen dan jouw design, jou meer moeite en energie kosten.

Dus wil jij meer rust ervaren, meer leren balanceren en (werk)geluk ervaren? Kijk dan hieronder naar het aanbod!

Geloof het niet, ben sceptisch!

Human Design chart uitleg met coachsessie van 1,5 uur

In deze coach sessie van 1,5 uur wordt jouw persoonlijke Human Design uitgelegd aan de hand van jouw hulpvraag. Ik ga jou uitleg geven hoe jouw hulpvraag zich verhoudt tot jouw uniek design.

Je kunt via de onderstaande link jouw Human Design chart uitleg inclusief coach sessie bestellen. Nadat de betaling is geweest, ontvang je een mail met een link naar het afsprakensysteem, waardoor jij je afspraak kunt plannen.

De investering voor deze sessie met jouw Human Design chart met sessie is € 297,00 exclusief BTW.

Human Design Workshop

Wil jij weten hoe jij echt jezelf kan zijn en blijven, zodat jouw energie stroomt en jij jouw volledig potentieel kan gaan benutten? Dan is dit een interessante workshop voor jou. Je leert hoe jij vanuit jouw innerlijk kompas weer richting kunt geven aan jouw loopbaan en je leven.

In onze workshop leer je de ‘the basics’ van Human Design, waaronder:

  • Hoe ziet jouw energie level eruit en hoe kun je die het beste gebruiken?
  • Hoe kun jij het beste besluiten nemen die ook goed voelen?
  • Hoe kun je jouw dromen werkelijkheid maken zowel in jouw carrière als in jouw privéleven?
  • Hoe voelt jouw specifieke intuïtie, zodat je deze kunt herkennen en er naar luisteren?
  • Hoe kun je optimaal gebruik maken van jouw energie centra uit jouw design?

Wanneer?

  • 20 april 2023 van 10.00 uur tot 16.00 uur (inclusief lunch) in Eindhoven (locatie wordt later bekend gemaakt) FULLY BOOKED;
  • Investering € 197,- exclusief BTW.

Voor wie?

Deze workshop is voor iedereen die interesse heeft om nader kennis te maken met wat Human Design inhoudt en hoe jouw eigen human design praktisch te gebruiken in jouw (werk)leven.

Klik op de onderstaande link om je direct aan te melden.

“Live your life the way you were built to live it”

Liefs,

Roos Casemier: Projector, in het moment, doortastend, sierlijk en warm, onderzoeker, intuïtief, loopbaan- en ondernemerscoach.

Mayke Langenhorst: Manifesting Generator, praktisch en effectief, energiek en enthousiast, netwerker, sensitief en intuïtief, loopbaan- en ondernemerscoach.

Open chat
Waarmee kan ik je helpen?
Hi, hoe kan ik je helpen?