Persoonlijke coaching

Hoe vaak komt het voor dat je het gevoel hebt dat je geleefd wordt? Dat je het gevoel hebt dat een ander bepaalt wat jij moet doen? En je continu achter de feiten aan loopt?

Hoe fijn zou het zijn als jij de regie hebt over jouw leven, dat jij jouw droom leven leeft? Dat jij in staat bent om jezelf te kennen, te leiden en daarmee richting te geven aan jouw privé leven, je werk en carrière.

Ook als je voor je onderneming zoekt naar resultaatgerichte, inspirerende coaching voor professionele en persoonlijke ontwikkeling voor je medewerkers, dan ben je hier op het juiste adres. Als organisatie wil je dat je medewerkers de beste versie worden van zichzelf, want dan functioneren ze het allerbeste en heb je gelukkige mensen in dienst. Het is belangrijk dat de medewerker zichzelf leert kennen, ontdekt wat zij wil en waar haar verlangens liggen en vervolgens deze te gaan leven. Dit vergt lef en moed om hier iedere dag mee bezig te zijn, want er zullen angsten, belemmeringen en emoties om de hoek komen kijken, die ik in de coaching vanuit een ander perspectief laat zien.

Ik geloof dat er veel meer mogelijk is dan dat we denken, door deze mindset creëer je meer mogelijkheden. De kracht van de gedachte is enorm sterk. Door deze manier van denken, ga je uit je comfortzone en bereik je meer dan je ooit gedacht had.

Laat mij je helpen met het ontwikkelen van jouw unieke leiderschapsstijl met mijn persoonlijke coaching. Wat levert deze coaching jou op?:

  • Zelfkennis: weten wie je bent en wat je wilt, weten waar je kracht zit (vanuit passie, talent, kwaliteiten en energie).

  • Verantwoordelijkheid: jouw verantwoordelijkheid leren nemen en handelen vanuit zelfvertrouwen volgens de waarden en normen waar jij voor staat.

  • Bewustzijn: bewust zijn van je overtuigingen en de effecten bij het inzetten van je mogelijkheden (intuïtie, communicatie en gedrag).

  • Prioriteitenmanagement; focus aanbrengen in je werk, doelen stellen, agenda plannen, keuzes maken, slimmer werken, afbakenen/je eigen grenzen bewaken.

  • Communicatie; inzicht krijgen in jouw communicatiestijlen en welke invloed deze heeft naar anderen in je omgeving. Effectief communiceren om je doelen te verwezenlijken op een sensitieve assertieve, duidelijke en concrete manier.

  • Balans tussen werk en privé: een goede balans vinden in je werk en privé leven en daardoor meer geluk ervaren.

  • Lifestyle: het vergroten van een gezonde leefstijl, omgaan met stress, emoties, energie en gedachten.

Heb je moeite om regie te nemen op jouw leven? Wil jij weer meer energie, geluk en vrijheid ervaren? Wil jij jouw droomleven leven? Laten we samenwerken en neem contact met me op of plan hier een strategiesessie om een eerste boost te geven aan jouw regie!

Open chat
Waarmee kan ik je helpen?
Hi, hoe kan ik je helpen?