Weet je dat 75% van de werknemers roept dat hij de regie wil over zijn eigen carrière? 
Weet je dat de slechts de helft van dit percentage werknemers genoeg ruimte en vrijheid voelt om echt de regie te pakken? Hoe komt dat toch?

  • Ze worden geleefd door de waan van de dag;
  • Ze voelen zich niet gestimuleerd door hun leidinggevenden;
  • Ze weten niet wat de mogelijkheden zijn om de regie te kunnen nemen in hun carrière.

Ben jij diegene die bij de 75% hoort die zich laat leiden door de waan van de dag? 
Hoe zou jij invloed kunnen uitoefenen op jouw leidinggevende om je te stimuleren in de plannen die jij hebt in jouw werk? Of weet je nog niet wat jouw plannen zijn?
Hoe zou het zijn als jij ruimte voelt om jezelf te ontwikkelen en je werk in te richten hoe jij het echt zou willen? Dat jij jouw agenda kunt inrichten ipv dat de agenda voor jou wordt ingevuld? 
Dan hoor ik je denken, maar dat is toch niet mogelijk? 
Want er zijn toch overleggen waar ik bij aanwezig moet zijn en als mijn baas mij een opdracht geeft die ik niet leuk vind, dan kan ik deze toch niet weigeren. 
Deze gedachten horen bij een mindset waarin wordt gedacht wat er niet kan, maar wat als je de dialoog aan zou gaan met jouw leidinggevende over wat er wel mogelijk zou zijn? 
Als je niet gewend bent om dit soort gesprekken aan te gaan, kan dat onnatuurlijk aanvoelen. Als je het niet uitspreekt, dan zal alles blijven zoals het was en dan blijf je werken in de waan van de dag. 
Waar kies jij voor? Ja het is inderdaad een kwestie van kiezen en lef en moed durven hebben om te kiezen. Ik geloof dat iedereen een keuze heeft, altijd.

Als je denkt dat je nu ECHT zelf de regie in handen willen nemen, is het goed om te bepalen wat jouw succes en je persoonlijke missie zijn.
We helpen we je graag om dit voor jezelf helder te maken op een manier die je aanzet tot actie voor verandering in je leven en werk.
Binnenkort starten wij, Mayke en Berlinde, Certified Happy at Work Coaches bovendien met een nieuw programma: Regisseur van je carrière!
In dit programma werk je samen met ons vier maanden intensief en bewust aan je loopbaan of je carrière in groepsverband, zodat jij de komende jaren een duidelijk plan hebt die bij jou persoonlijkheid en ambities past en een direct impact heeft op je leven. 
Om te kijken of dit wat voor je kan zijn, bieden wij nu de mogelijkheid voor een gratis gesprek voor echte regisseurs! 
Voor mensen die het anders willen, gretig zijn om te ontwikkelen en hun eigen regie willen pakken over hun ambities en leven! Interesse?
Kijk voor meer informatie op de site van Mayke en Berlinde. Dan nemen wij contact met je op.

Inspirerende groeten,
Berlinde Aalberts & Mayke Langenhorst 

Bronvermelding onderzoek pwnet